Pohani kruh

Vrijeme pripremePriprema
10min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
15min
Ukupno vrijemeUkupno
25min
KompliciranostTežina
Cijena
Pohani kruh
Moj omiljeni doručak u djetinjstvu.

Sastojci

Broj porcija
5
nekoliko kriški starog kruha, meni najbolji bijeli
2jaja
50 mlmlijeka
1 prstohvatsoli
ulje za prženje

Priprema

1 Napravite smjesu za umakanje

U dubljoj, široj posudi razmutite jaja, dodajte mlijeko i prstohvat soli.


Na srednjoj vatri ugrijte ulje u tavici.


Kriške kruha umočite s obje strane u dobivenu smjesu od jaja i mlijeka.


2 Pržite na ulju

Pržite na ugrijanom ulju s obje strane dok ne dobije zlatno-žutu boju i dok ne postanu hrskavi na rubovima.

Grozdana Robinic
Grozdana Robinic

Ključne riječi