Pomiješajte šećer, izmrvljeni kvasac i mlijeko. Ostavite 10 do 15 minuta da se zapjeni.
Dodajte u brašno pomiješano s ostalim sastojcima i zamijesite glatko tijesto, podijelite na dva dijela. Ostavite da se diže na toplom oko sat vremena.
Za nadjeve pomiješajte sve navedene sastojke, za svaki nadjev u posebnoj posudi.
Razvaljajte obje loptice tijesta u kvadrate i premažite prvi dio orasima, stavite drugi dio razvaljanog tijesta, premažite makom. Zarolajte i stavite u nauljen lim za pečenje. Pustite još pola sata da se digne.
Premažite s malo izmiješanog mlijeka i ulja ili otopljenog maslaca, bocnite na par mjesta vilicom i stavite peći u zagrijanu pećnicu na 200 stupnjeva oko sat vremena.
Ako gornja korica dobiva pretamnu boju, stavite list papira za pečenje. Nemojte izvaditi prerano jer bi se moglo dogoditi da se sredina ne ispeče kako treba.
Kad je gotovo, izvadite van iz lima na čistu kuhinjsku krpu, i to tako da izvrnete naopačke da se gornja korica ne odvaja od nadjeva.
Pustite tako da se malo prohladi, pa okrenite na pravu stranu i pustite da se ohladi do kraja. Režite kad je skroz ohlađeno.