Namastite kalup za kruh veličine 11x29 cm i obložite ga papirom za pečenje tako da da prelazi preko stranica kalupa.
Pomiješajte brašno, prašak za pecivo i sol; stavite na stranu.
Umutite maslac, zatim dodajte šećer, koricu limuna i lavandu.
Miješajte dok smjesa ne postane svijetla i sve je dobro sjedinjeno.
Nastavite miješati i dodajte jedno po jedno jaje.
U maloj zdjelici pomiješajte jogurt s limunovim sokom i aromom vanilije.
Postupno dodajte polovicu pripremljenih suhih sastojaka u smjesu maslaca.
Dodajte smjesu s jogurtom.
Dodajte preostali dio suhih sastojaka i promiješajte tako da se sve sjedini.
Ulite smjesu u pripremljeni kalup za kruh.
Pecite kolač u pećnici koju ste prethodno zagrijali na 175 stupnjeva, otprilike 35 minuta, ili dok čačkalica umetnuta u sredinu kolača ne izađe čista.
U međuvremenu, pomiješajte šećer u prahu, limunov sok i vaniliju dok ne dobijete glatku smjesu.
Prelijte glazuru preko ohlađenog kolača.
Pospite cvjetovima lavande.
Pustite da se glazura stisne prije rezanja i posluživanja.