Pomiješajte sastojke za tijesto i lagano mijesite rukom dok ne dobijete mekanu kompaktnu smjesu.
Pokrijte tijesto krpom i ostavite da odstoji na toplom mjestu 1,5-2 sata (što duže to bolje).
U posudi pomiješajte šećer, bourbon vanilin šećer i gustin.
U loncu zakuhajte mlijeko.
Prelijte vruće mlijeko preko prethodno promiješane smjese i vratite na vatru. Brzo miješajte.
Ostavite da kuha još 2-3 minute, odnosno dok se ne napravi puding.
Prekrijte kremu prozirnom folijom i ostavite da se hladi.
Kada se tijesto diglo, premijesite ga još kratko i podijelite na 8 jednakih dijelova.
Oblikujte kugle od tijesta i posložite ih na lim za pečenje obložen papirom za pečenje.
Napravite udubine u svakoj lopti u koje ćete staviti kremu od vanilije i džem od šumskog voća.
Ostavite peciva da još malo odstoje te zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva.
Pecite ih 25 minuta.
Nakon što su peciva gotova, ostavite ih da se ohlade te ih prilikom posluživanja pospite šećerom u prahu. Najfinija su dok su još topla.
Uživajte u ovom slasnom desertu s kremom od vanilije i džemom od šumskog voća!