Pomiješajte mrvljene kekse i otopljeni maslac, te ih utisnite na dno šest čaša ili staklenki za posluživanje.
Stavite u hladnjak da se ohladi i stisne.
Otopite omekšani krem sir i čokoladu u zdjeli postavljenoj iznad posude s kipućom vodom.
Nakon što se sastojci otope i spoje, ostavite smjesu da se ohladi desetak minuta.
Prvo pomiješajte želatinu s kipućom vodom i ostavite sa strane da se potpuno otopi.
Istovremeno, umutite vrhnje sa šećerom dok ne postane čvrsto.
Potom umiješajte otopljenu želatinu u smjesu od sira i čokolade, a zatim lagano umiješajte umućeno vrhnje.
Odmrznute maline, propasirajte i procijedite kroz sito da dobijete čisti pire.
U pire dodajte šećer po želji.
U pripremljene čaše ili staklenke, žlicom stavite polovicu smjese od sira i čokolade.
Preko smjese stavite polovicu pripremljenog pirea od malina.
Ponovite postupak sa preostalom smjesom i pireom.
Lagano promiješajte pire kroz smjesu nožem da se stvori ugodan vizualni efekt.
Stavite u hladnjak na dva sata ili dok se ne stvrdne.
Prije posluživanja, ukrasite svježim malinama.