Otopite čokoladu na pari ili u mikrovalnoj pećnici. Mlijeko zagrijte - treba biti toplo. Kekse sameljite.
U posudu dodajte mljevene kekse, šećer u prahu, otopljenu čokoladu, kakao i rum. Zalijte toplim mlijekom i sve dobro izmiješajte u jednoličnu smjesu.
Smjesu prebacite u vrećicu za zamrzavanje zapremnine od 3l te je razvaljajte da prekrije cijelu vrećicu. Lagano razrežite na dvije strane da se otvara kao knjiga kako biste mogli namazati bijeli dio - kremu od kokosa.
Za bijeli dio mikserom umutite omekšali maslac, mlijeko i šećer u prahu. Na kraju dodajte i kokos i sve dobro sjedinite mikserom.
Bijelu kremu žlicom nanesite na tamni dio te ravnomjerno rasporedite.
Preko bijele kreme rasporedite maline i lagano ih utisnite. Čvrsto zarolajte.
Ostavite u hladnjaku da se dobro ohladi, najbolje preko noći. Drugi dan režite na šnite oštrim nožem (najbolje ravnim, ne nazubljenim).