Ulijte vodu u manju posudu i pospite želatinom u prahu. Ostavite
nekoliko minuta da u potpunosti upije vodu.
Pripremite posude koje ćete koristiti kao kalupe tako da ih malo namažete kokosovim uljem.
U međuvremenu u loncu srednje veličine zagrijte kokosovo mlijeko, šećer i sol dok se šećer ne otopi, ali ne dopustite da zavrije.
Maknite s vatre i dodajte nabubrenu želatinu. Smjesu miješajte pjenjačom dok se želatina potpuno ne otopi.
Ako je potrebno, vratite smjesu na laganu vatru.
Ulijte smjesu za panna cottu u pripremljene kalupe i ostavite u hladnjaku minimalno 5 sati, najbolje preko noći.
Poslužite u kalupu ili je odvojite od kalupa na tanjur tako da kalup do pola umočite u vruću vodu. Ostavite tako 10-15 sekundi, izvadite iz zdjele, stavite tanjur na vrh i okrenite ga naopako. Malo ga protresite da se oslobodi.
Poslužite uz voće ili neki preljev.