Adin Bloody Berry

Vrijeme pripremePriprema
30min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
1h 20min
Ukupno vrijemeUkupno
1h 50min
KompliciranostTežina
Cijena
Adin Bloody Berry
Adin Bloody Berry

Nije originalan recept nego je po mom guštu, probajte, nećete požaliti.

Sastojci

Broj porcija
12

Biskvit

4jaja
4 žlicešećera
50 mlulja
4 žliceoštrog brašna
1 vrećicapraška za pecivo
2 žlicečokolade u prahu
Napomena: Potrebno je pripremiti 3 biskvita prema receptu.

Krema

1 lmlijeka
4 vrećicepudinga od vanilije
100 gšećera
2 vrećicevanilin šećera
250 gmaslaca

Voće

500 gšumskog voća
100 gšećera
1 žlicagustina

Priprema

1 Pripremite biskvit

Odvojite bjelanjke i žutanjke. Bjelanjke umutite u snijeg. Posebno umutite žutanjke, šećer, ulje, brašno, prašak za pecivo, a na kraju dodajte čokoladu u prahu i snijeg od bjelanjaka.


Od recepta pripremite 3 biskvita.


2 Ispecite biskvite

Biskvite pecite oko 20 minuta na 180°C.


3 Pripremite kremu

Skuhajte puding u mlijeku i dok je još vruće, dodajte maslac.


4 Pripremite voće

Voće istopite na vatri, dodajte šećer i gustin po potrebi.


5 Složite tortu

Slažite dok je još vruće, redom: biskvit, voće, krema. Ukrasite po želji.