Izmiksajte jaja sa šećerom pa dodajte vodu. Kratko miksajte, a zatim dodajte brašno s praškom za pecivo i kavu pa još malo miksajte.
Pecite u kalupu promjera 18 cm u pećnici zagrijanoj na 180 stupnjeva, otprilike 15 do 20 minuta. Čačkalicom provjerite je li biskvit gotov i pazite da ga ne prepečete kako ne bi bio suh.
Pečeni biskvit ostavite da se ohladi, a zatim ga prerežite na pola kako biste dobili dvije kore. Te kore premažite mlijekom i vratite ih u kalup u kojem ste ih pekli.
Izmiksajte sir pa mu dodajte sve ostale sastojke i sve zajedno dobro izmiksajte. Probajte kremu pa po želji dodajte još šećera ili kave.
Kremu podijelite na dva jednaka dijela i nafilajte kore koje su u kalupu. Ostavite tortu da se ohladi preko noći.
Prije posluživanja, tortu dekorirajte po želji, a možete joj dodati šlag, posuti ju kakaom, čokoladom ili nekim drugim sastojkom po želji.