Bademe izblendajte u multipraktiku, no pripazite da ih ne sameljete previše kako se ne bi pretvorili u pastu.
Miksajte jaja i šećer dok smjesa ne postane blijeda i kremasta, a zatim dodajte limunovu koricu, cimet i liker.
U smjesu umiješajte mljevene bademe, sve zajedno promiješajte i ulijte u prethodno nauljeni i pobrašnjeni kalup za torte.
Tortu pecite u pećnici koju ste prethodno zagrijali na 175 stupnjeva otprilike 30 minuta. Čačkalicom provjerite ako je torta pečena, a ako nakon 30 minuta još ne bude gotova, prekrijte ju aluminijskom folijom i pecite još pet minuta.
Nakon što torta bude pečena, ostavite ju da se ohladi, a zatim ju dekorirajte. Isprintajte križ svetog Jakova, izrežite ga i stavite na tortu pa ukrasite šećerom u prahu i maknite križnu šablonu.
Tortu poslužite sa svježim voćem po želji.