Dan prije nego što ćete raditi kolačiće mikserom izradite maslac narezan na kockice, šećer i žumanjke.
Dodajte brašno, kakao i nasjeckanu čokoladu i miješajte dok ne dobijete mrvice od tijesta. Mijesite dok se ne formira tijesto.
Od tijesta napravite valjak promjera 5-6 cm, zamotajte ga u prozirnu foliju i stavite u hladnjak na najmanje 14 sati, jer tijesto prije rezanja treba biti jako tvrdo.
Sljedeći dan pećnicu zagrijte na 170 stupnjeva, a lim za pečenje obložite papirom za pečenje.
Šećer stavite na veliki tanjur, a tijesto koje ste izvadili iz hladnjaka uvaljajte u šećer tako da cijeli valjak bude ravnomjerno obložen šećerom.
Valjak razrežite na šnite debljine otprilike 1.5 cm, posložite ih na lim i pecite 16-20 minuta. Ohladite ih na sobnoj temperaturi i poslužite.