Zapečene kobasice s bundevom i pireom

Vrijeme pripremePriprema
5min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
30min
Ukupno vrijemeUkupno
35min
KompliciranostTežina
Cijena
Zapečene kobasice s bundevom i pireom
Baš lijepa kombinacija za jesen. Tikva i kobasice. Probaj dok im je sezona.

Sastojci

Broj porcija
5
0,5tikve (bundeve)
4kranjske kobasice
1 žlicasenfa
začini po želji

Priprema

Sve sastojke narežite da su jednake veličine.


Začinite direkt u vatrostalnoj posudi.


Stavite peći na pola sata na 200 stupnjeva.


Promiješajte nakon 15 minuta.


Meni je najukusnije posluženo uz pire krumpir i neku salatu.


Sanja_kuha
Sanja_kuha
Mama troje djece, volim kuhati, peći, pržiti ma sve. Od svih jela najviše volim ona jednostavna jeftina i brza. Ovdje možeš pronaći recepte za pripremu svega pa čak i tijesta koja ti štedi vrijeme ali ne I okus jela.