U mlijeko dodajte izmrvljeni kvasac i promiješajte. Dodajte i žumanjke pa dobro sjedinite.
U prosijano brašno dodajte šećer, sol i limunovu koricu, promiješajte pa dodajte maslac koji ste narezali na manje kockice. Umijesite u tijesto i mijesite dok se tijesto ne počne mrviti.
U tijesto zatim dodajte kvasac s mlijekom i žumanjcima pa umijesite. Tijesto podijelite na dva dijela, zamotajte u foliju i stavite u hladnjak na 20 minuta.
Bjelanjke umutite u snijeg i malo po malo im dodajte šećer. Snijeg zatim kuhajte na pari desetak minuta uz neprestano miješanje, dok pjena ne postane čvrsta.
Lješnjake i orahe lagano prepecite, ostavite ih da se ohlade pa ih sameljite.
Jedan dio tijesta izvadite iz hladnjaka i izvaljajte ga te premažite s polovicom nadjeva od bjelanjaka i pospite s polovicom mljevenih lješnjaka i oraha.
Isto napravite i s drugom polovicom tijesta pa oba dijela umotajte u roladu. Uz pomoć šire čaše tijesto sasijecite na polukružne oblike, složite u lim za pečenje i pecite 15 minuta na 180 stupnjeva.
Pečene kiflice odmah nakon pečenja uvaljajte u šećer u prahu i ostavite da se potpuno ohlade prije posluživanja.