Umutite mikserom jaja sa šećerom dok ne pobijele, a onda dodajte ulje, brašno, prašak za pecivo i kakao te sjedinite. Ulijte u nauljen i pobrašnjen pleh i pecite na 200 stupnjeva 40 minuta.
Dok se biskvit hladi napravite šećerni sirup - u lonac stavite vodu i šećer i ostavite da proključa. Kada proključa ostavite još nekih 5 minuta pa maknite s vatre. Biskvit izbockajte nožem ili vilicom pa ga prelijte šećernim sirupom.
Šećer zajedno s 800 ml mlijeka zakuhajte, a jaja, puding od vanilije, brašno i 200 ml mlijeka pomiješajte sa strane, te dodajte u zavrelo mlijeko i skuhajte. Ostavite da se ohladi.
Maslac pjenasto umutite pa u to dodajte ohlađeni puding i sve sjedinite. Prelijte preko biskvita.
Otopite čokoladu. Šlag izradite mikserom (zajedno s mlijekom), a zatim mu dodajte i čokoladu, sjedinite i stavite preko kreme.