Vodu, maslac i malo soli kuhajte da zakuha. Dodajte brašno pa energično miješajte jakom pjenjačom ili mikserom.
Maknite s vatre i dodajte jedno po jedno jaje, pa prepolovite smjesu i posebno ispecite dvije kore u kalupu za torte, na 220 stupnjeva 20-ak minuta za jednu koru. Ne otvarajte pećnicu dok se kore peku.
Skuhajte puding kako biste za inače kuhali, pa kad se zgusne, ohladite. U ohlađeno umiješajte omekšali maslac.
Šumsko voće i šećer kuhajte lagano da se otope. Dodajte gustin koji ste razmutili u par žlica vode pa miješajte da nastane gušća smjesa. Ostavite da se ohladi.
Na jednu koru koju ste stavili u kalup za tortu (sa stranicom, tako će se hladiti) namažite kremu od vanilije.
Zatim na to rasporedite žele od šumskog voća, pa tučeno slatko vrhnje. Poklopite gornjom korom. Ohladite preko noći u hladnjaku, ujutro maknite obruč i pošećerite šećerom u prahu.