U malo mlijeka pomiješajte žumanjke, šećer, puding i gustin, a ostatak mlijeka stavite da zakuha. Kad mlijeko zakuha, skuhajte kremu. Kremu kuhajte dok se ne zgusne, a zatim ju ohladite i umiksajte maslac. Kremu podijelite na tri dijela i u jedan dio dodajte otopljenu čokoladu.
Miksajte bjelanjke i postepeno dodajte šećer. Pomiješajte kikiriki i brašno i špatulom ih umiješajte u bjelanjke. Smjesu podijelite na četiri dijela. Svaku koru pecite u kalupu od 20 centimetara, na 180 stupnjeva desetak minuta.
Tortu slažite na sljedeći način - prvo ide kora, pa Nutella, pa Snickers, a zatim žlica sjeckanog kikirikija i svijetla krema. U sljedećem koraku sve je isto, samo svijetlu kremu zamijenite tamnom, a na treći sloj ponovno ide svijetla krema. Na kraju ide kora i ganache od čokolade, a tortu je potrebno dobro ohladiti, minimalno 12 sati.