Bjelanjke sa šećerom istucite u čvrsti snijeg pa u tu smjesu ručno umiješajte brašno s praškom za pecivo.
Ulijte u pleh za pečenje i pecite 10 do 15 minuta na 175 stupnjeva.
Žumanjke miksajte sa šećerom i malo mlijeka pa ukuhajte u vruće mlijeko. Miješajte bez prestanka dok se ne zgusne, a kad se ohladi, u kremu stavite želatinu rastopljenu u 10 žlica vode.
Mikserom izradite vrhnje za šlag pa pomiješajte s kremom i miješajte dok se sve dobro ne sjedini.
Ohlađeni biskvit prelijte s malo mlijeka, a zatim ga premažite polovicom kreme. Na kremu složite banane prerezane po dužini.
Čokoladu otopite na pari, zajedno s maslacem i uljem, uz neprestano miješanje, i na kraju prelijte preko banana.
Banane na koje ste dodali preljev premažite drugim dijelom kreme pa posipajte čokoladnim mrvicama, ohladite i poslužite.