Torta sa sirom i malinama

Vrijeme pripremePriprema
15min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
0h
Ukupno vrijemeUkupno
15min + hlađenje +
KompliciranostTežina
Cijena
Torta sa sirom i malinama
Torta sa sirom i malinama

Osvježavajuća, a jednostavna i bez pečenja.

Sastojci

Broj porcija
8

Podloga

200 gDigestive keksa
80 gotopljenog maslaca

Krema

500 gkrem sira
300 gvrhnja za šlag
100 gšećera
malo ekstrakta vanilije
naribana korica limuna

Dodatno

maline

Priprema

1 Napravite podlogu

Kekse sameljite pa ih pomiješajte s maslacem. U kalup za torte stavite papir za pečenje pa utisnite podlogu od keksi i stavite u hladnjak na sat vremena.


2 Napravite kremu

Krem sir miksajte sa šećerom pa mu dodajte izmiksano vrhnje za šlag, a a na kraju i ekstrakt vanilije i koricu limuna.


Maline operite pa pola količine posložite na podlogu s keksom, a zatim preko stavite kremu.


3 Dekorirajte

Neka se torta hladi cijelu noć, a ujutro na nju stavite ostatak malina i poslužite.

Birilica
Ljubiteljice slatkog
Dvije sestre, ljubiteljice slatkog