U posudi pomiješajte sve sastojke i pola količine brašna, pa kako mijesite, tako dodajate ostatak.
Možda će vam zatrebati i nešto više od količine navedene u sastojcima, sve ovisi koje brašno koristite. Dodajte malo po malo, da dobijete tijesto koje ćete moći razvaljati.
Sada možete upaliti pećnicu na 200 stupnjeva, neka se grije dok oblikujete kiflice.
Tijesto podijelite na 4 loptice pa na pobrašnjenoj podlozi razvaljajte na par mm debeljine. Ako se "lista", samo ga spljoštite.
Režite svaku razvaljanu lopticu, to jest krug, na 6 ili 8 dijelova. Stavite na svaki trokut malo pekmeza ili marmelade po želji, pa motajte kiflice.
Stavljajte ih na lim za pečenje obložen masnim papirom, pecite 20-ak minuta. Pečene uvaljajte u šećer u prahu.
Super su drugi dan, postaju još prhkije.