Bjelanjke izmutite u snijeg, a u posebnoj zdjeli pomiješajte brašno i prašak za pecivo. U trećoj zdjeli mikserom izradite maslac i šećer.
U zdjelu s maslacem dodajte brašno i prašak za pecivo te pola snijega od bjelanjaka i izmiksajte. Dodajte preostale bjelanjke pa promiješajte pjenjačom.
Smjesu izlijte u nauljenu i pobrašnjenu tepsiju i pecite na 180 stupnjeva otprilike 20 minuta.
Dok se biskvit peče, napravite glazuru - mikserom pjenasto izradite žumanjke, šećer i vanilin šećer. Glazuru izlijte na vrući biskvit pa sve zajedno vratite u pećnicu na još 30 minuta.
U lonac dodajte mlijeko, šećer, čokoladu i maslac i kuhajte dok se sastojci ne istope. Dobro promiješajte, a dok je krema još vruća, u nju dodajte mljevene orahe.
Kolač premažite kremom, posipajte ga mljevenim orasima i dobro ohladite u hladnjaku. Kada se kolač ohladi, pomoću okruglih modlica izrežite oblike polumjeseca.