Istucite jaja sa šećerima. Dodajte ulje i vodu žlicu po žlicu te izmiksajte. Lagano kuhačom umiješajte brašno s praškom za pecivo, a zatim i kakao.
Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva te smanjite na 180 stupnjeva, a biskvit pecite 15 do 20 minuta.
Skuhajte puding prema uputama na pakiranju i ostavite da se dobro ohladi. Istucite slatko vrhnje pa puding izmiksajte s maslacem i dodajte slatko vrhnje.
Smrznuto šumsko voće stavite da se prokuha sa šećerom. U 100 ml vode razmutite gustin i ulijte ga u smjesu šumskog voća te lagano kuhajte dok se ne zgusne.
Toplu kremu stavite na biskvit, a nakon desetak minuta dodajte i puding kremu. Stavite u hladnjak na pola sata.
Slatko vrhnje stavite kuhati dok se ne zagrije, a zatim ga prelijte preko čokolade i miješajte dok se čokolada ne rastopi.
Ganache prelijte preko torte, ostavite na sobnoj temperaturi na par sati, a zatim stavite u hladnjak.