Mlijeko, kvasac i med pomiješajte pa pustite da odstoji. U brašno dodajte preostale sastojke pa sjedinite s mlijekom i kvascem. Pokrijte prozirnom folijom i ostavite na toplom pola sata da se diže. Tijesto oblikujte u 12 malih loptica, što je dovoljno za dva lisnata tijesta.
Loptice što tanje razvaljajte te premažite maslacem sobne temperature (jednu i pol žličicu maslaca na svaku koru), i ponavljajte postupak sa svih 12 loptica.
Tijesto razvaljajte na papiru za pečenje što tanje u oblik pleha u kojemu ćete peći, prebaciti ga na pleh i pokrijte prozirnom folijom te staviti u hladnjak na sat vremena.
Ohlađeno tijesto premažite žlicom maslaca i probodite vilicom pa pecite 10 do 15 minuta na 240 stupnjeva, dok tijesto ne poprimi zlatnu boju. Ponovite postupak i s drugim lisnatim tijestom.
Odvojite žumanjke od bjelanjaka te napravite snijeg od bjelanjaka i šećera. Stavite 800 ml mlijeka da zakuha, a preostalih 200 ml pomiješajte sa žumanjcima i brašnom te vanilin šećerom.
Kada mlijeko zakuha, dodajte smjesu sa žumanjcima uz stalno miješanje, najbolje pjenjačom, da se na stvore grudice. Kuhajte par minuta dok se ne zgusne te u vruću kremu lagano umiješajte snijeg od bjelanjaka.
U pleh stavite koru, na nju izlijte još toplu kremu te malo ohladite. Gornju koru prvo narežite na kocke te ih slažite na vrh. Dobro ohladite, najbolje preko noći. Kremšnite posipajte šećerom u prahu te ih režite prateći već narezanu koru.