Rastopite maslac, odvojite bjelanjke od žumanjaka pa žumanjke izmiksajte zajedno sa šećerom. Smanjite brzinu na mikseru te umiksajte brašno, prašak za pecivo i kakao.
Bjelanjke istucite u čvrsti snijeg s prstohvatom soli te lagano ih umiješajte u smjesu. Smjesu ulijte u kalup za pečenje te pecite 20 do 25 minuta na 180 stupnjeva.
Pomiješajte mlijeko i vanilin šećer, a pečeni biskvit zatim prelijte prvo sokom od naranče, a zatim i preljevom od mlijeka i vanilin šećera.
Pudinge skuhajte u 500 ml mlijeka, ohladite ih, a potom im dodajte maslac i dobro promiješajte. Kremu nanesite na biskvit.
Slatko vrhnje zagrijte (ali ne do vrenja) pa maknite sa vatre i dodajte mu čokoladu te dobro miješajte. Prelijte ga preko kreme pa tortu ostavite u hladnjaku na barem nekoliko sati.