Ove se kremšnite sastoje od 2 lista pečenog lisnatog tijesta između kojeg su žuta krema od jaja i tučeno slatko vrhnje. Svaki list lisnatog posebno ispecite u limu u pećnici na 185 stupnjeva, bit će dovoljno 12 do 15 minuta, ovisno i o vašoj pećnici. Ostavite sa strane pa se bacite na pripremu žute kreme.
Skuhajte klasično kremu na pari i stavite na hlađenje, pa se pripremite za pripremu drugog dijela kreme:
U ohlađeni prvi dio kreme dodajte čvrsto umiksan drugi dio kreme i otopljenu želatinu. Kremu premažite preko lista pečenog lisnatog tijesta koji ste stavili u pravokutni lim za pečenje.
Po želji, preko kreme dodajte još i sloj od 2 dl tučenog slatkog vrhnja (autorica recepta ga je dodala, možete vidjeti na slici). Na sve to stavite drugi list pečenog lisnatog tijesta.
"Divno izgledaju, sigurno su preukusne, ne sumnjam! Otkrijte nam samo kako radite ovu gornju koru lisnatog, režete li kvadratiće prije pečenja ili kad je pečena kora?", upitala je jedna članica, na što joj je autorica recepta odgovorila:
"Kupim u Lidlu ono njihovo svježe lisnato tijesto koje je već razvaljano, izmjerim kocke i samo površinski zarežem,a kada se ispeče i ohladi, onda ih izrežem".