Pripremite okrugli kalup s pomičnim obrubom promjera 22 cm. Dno kalupa obložite papirom za pečenje.
Čokoladu rastopite na pari. Pomiješajte rastopljenu čokoladu, ekspandirani pir i kokosovo ulje.
Sve sastojke prebacite na dno kalupa, dobro utisnite i stavite u hladnjak.
Želatinu pomiješajte s hladnom vodom i ostavite 10 minuta sa strane. Odvojite nekoliko žlica kondenziranog mlijeka pa ga dodajte želatini.
Želatinu i kondenzirano mlijeko ugrijte u mikrovalnoj pećnici ili na pari dok se želatina ne rastopi.
Mascarpone, preostalo kondenzirano mlijeko i vrhnje za šlag miksajte dok krema ne postane čvrsta.
Dodajte rastopljenu želatinu i promiješajte. Kremu prelijte preko pripremljene podloge i poravnajte površinu.
Prije posluživanja tortu ukrasite ekspandiranim pirom i komadićima Kinder Country čokoladica.
Ohladite preko noći.