Kroasan puding torta bez pečenja

Vrijeme pripremePriprema
5min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
4min
Ukupno vrijemeUkupno
9min
KompliciranostTežina
Cijena
Kroasan puding torta bez pečenja

Uvijek kad mi se jede nekakav kolač bitno mi je da imam pudinga, mlijeka i nekih keksa, a sada sam u zamrzivaču imala i kroasane. Ne pitajte me kako, nemam pojma kako su tamo završili, ali od toga je nastala ova savršeno kremasta torta. Recept sam na brzinu izmislila i ispao najbolji ikad. Jeste vi ikada pravili kolače od onoga što nađete u kući?

Sastojci

Broj porcija
10
600mlijeka
2 vrećicepudinga od vanilije
150 gšećera
130 gmaslaca
1pakiranje (185 g) kroasana

Priprema

1 Pripremite puding

U malo mlijeka razmutite prašak za pudding, a ostatak mlijeka stavite kuhati. Kad je mlijeko zakuhalo, umiješajte smjesu s pudingom i kuhajte dok se ne zgusne. U vrući pudding umiješajte pola maslaca (125 grama).


2 Složite u kalup

U kalup od 20 centimetara poslagažite mini kroasane i prelijte pudingom. Ostavite da se hladi na sobnoj temperaturi pa premjestite u hladnjak.


3 Dekorirajte

Kolač ukrasite mrvljenim kroasanima. Ja sam svoje malo prepekla u pećnici da budu hrskavi. Dobro ohladite i uživajte.

....i malo Tonke
....i malo Tonke
Glazbenica čija je najveća strast kuhanje. :)