Razdvojite žumanjke od bjelanjaka pa od bjelanjaka napravite snijeg, uz prstohvat soli i vanilin šećer.
Drugi šećer pjenasto umutite sa žumanjcima pa dodajte pomiješano oštro brašno, prašak za pecivo i kakao. Dodajte jogurt i ulje i lagano špatulom umiješajte snijeg od bjelanjaka.
Smjesu ulijte u kalup obložen papirom za pečenje i pecite 15 do 20 minuta na 180 stupnjeva.
U 100 ml mlijeka razmutite prašak za puding pa ga ukuhajte u ostatak mlijeka, sa šećerom i Lino Ladom.
Kuhajte neprestano miješajući dok se ne zgusne pa maknite s vatre.
Umiješajte otopljenu želatinu prethodno pomiješanu s 2 žlice hladne vode. Kremu pokrijte prozirnom folijom i ostavite da se ohladi.
U ohlađenu kremu umiksajte maslac sobne temperature pa kremu premažite na ohlađeni biskvit.
Napravite isto kao i s prethodnom kremom - u 100 ml mlijeka razmutite prašak za puding pa ga ukuhajte u ostatak mlijeka, sa šećerom i Lino Ladom.
Kuhajte neprestano miješajući dok se ne zgusne pa maknite s vatre.
Umiješajte otopljenu želatinu prethodno pomiješanu s 2 žlice hladne vode. Kremu pokrijte prozirnom folijom i ostavite da se ohladi.
U ohlađenu kremu umiksajte maslac sobne temperature i mljevene Oreo kekse pa kremu rasporedite po Lino Lada kremi.
Vrhnje za šlag zagrijte do vrenja pa dodajte čokoladu izlomljenu na kockice i miješajte pjenjačom dok se skroz ne otopi. Prelijte po Oreo kremi i ohladite.
Po želji, kolač dekorirajte s Oreo keksima.