U zdjelu dodajte šećer, maslac i bourbon vanilija pastu i miksajte dok se sastojci ne spoje, oko 5 minuta. Dodajte orahe, brašno i sol te zamijesite glatko i mekano tijesto.
Tijesto formirajte u duguljast oblik, omotajte folijom i stavite u hladnjak na 30 minuta.
Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva, a lim za pečenje obložite papirom za pečenje.
Izvadite tijesto iz hladnjaka i podijelite ga na 30 komada. Svaki komad formirajte u kiflicu tako da se napravi maleni valjak čiji se krajevi stanje i zaoble.
Poslažite kiflice na lim pazeći da ih međusobno udaljite 5 cm i pecite oko 10 minuta.
Kad su kiflice pečene, izvadite ih iz pećnice i ostavite 2 minute na limu. Oprezno ih prebacite u zdjelicu s bourbon vanilin šećerom i uvaljajte.
Prebacite ih na rešetku i ostavite da se ohlade te ih pospremite u metalnu kutiju. Mogu stajati na hladnom i tamnom mjestu do 2 tjedna.