U posudu stavite mlijeko, dodajte kvasac, šećer i 2 žlice brašna pa ostavite da se kvasac aktivira.
Kada se kvasac aktivirao, dodajte preostale sastojke i zamijesite glatko tijesto koje se ne lijepi za ruke.
Tijesto ostavite da se udvostruči, a za to vrijeme pripremite nadjev.
Za nadjev jednostavno pomiješajte sve sastojke (čitateljica je koristila pola mak i pola rogač, a vi možete koristiti i orahe ili lješnjake, po želji).
Kada se udvostručilo, tijesto premijesite pa ga podijelite na dva jednaka dijela. Svaki dio izvaljajte na tanko i premažite nadjevom.
Tijesto zarolajte s jedne i s druge strane i onda ga razrežite po pola. Svaku zarolanu štrucu režite na manje komade i stavite na lim za pečenje.
Rolice ostavite 10 minuta i premažite jajetom, a zatim ih pecite 25 minuta na 180 stupnjeva. Ohlađene rolice pospite šećerom u prahu.