Jaja i šećer pjenasto izmiksajte pa toj smjesi dodajte ostale sastojke osim Baileysa i ostatka mlijeka i sjedinite.
Smjesu izlijte u kalup za pečenje i pecite 10 do 15 minuta na 170 stupnjeva. Ohlađen biskvit po želji poškropite mlijekom i Baileysom.
Prokuhajte mlijeko pa u toplo mlijeko dodajte smjesu jajeta, šećera, vanilin šećera, pudinga od vanilije, gustina i soka od limuna, koju ste prethodno izmiksali. Ostavite da se ohladi.
Izmiksajte maslac pa mu dodajte ohlađenu kremu, malo po malo. Sve zajedno dobro sjedinite, a na kraju dodajte šlag kremu direktno iz vrećice i još jednom dobro izmiksajte. Tom kremom premažite biskvit.
Jagode operite, narežite na sitno, pošećerite i ostavite ih da puste sok.
Vrhnje izmiksajte pa mu dodajte šlag kremu i špatulom nježno sjedinite. Dodajte čep Baileysa (po želji) i jagode pa sve dobro promiješajte.
Voćnu kremu premažite preko žute kreme i dobro ohladite. Po želji na vrh kolača dodajte sloj šlaga i malo jagoda za dekoraciju.