Bjelanjke izradite mikserom pa im postepeno dodajte vanilin šećer i šećer. Promiješajte pa dodajte sol, brašno, prašak za pecivo i kokos i ponovno dobro promiješajte.
Ulijte u namašćeni pleh za pečenje i pecite 25 minuta na 180 stupnjeva.
Biskvit ohladite, a kada se ohladi, prelijte ga otopljenom čokoladom za kuhanje i ostavite da se čokolada stegne.
U zdjeli pomiješajte žumanjke, gustin i 100 ml mlijeka pa to skuhajte u 200 ml mlijeka. U vruću kremu dodajte čokoladu za kuhanje, promiješajte i ohladite.
Mikserom izradite vrhnje za šlag, a zatim polovicu dodajte u ohlađenu kremu i kratko izmiksajte.
Po biskvitu i čokoladnoj glazuri rasporedite kremu, a zatim drugu polovicu izrađenog šlaga nanesite na kremu i ukrasite prženim ohlađenim kokosom.