Priprema
Mahune očistiti i narezati na komade od 4-5 cm i blanširati
Teletinu narezati na manje komadiće
Krumpir oguliti i narezati na kockice
Luk i češnjak sitno nasjeckati
Šipak očistiti tako da se i sok zadrži
U većem loncu ugrijati maslac i na njemu zapeći meso sa svih strana, dodati luk i češnjak i pržiti da karamelizira, na to dodati cimet, harrisu i koncentrat rajčice, još kratko vrijeme (2-3 minute pržiti, sve podlijati sa malo temeljca, tako da meso bude pokriveno, pirjati na laganoj vatri pokriveno oko 20 minuta i ponekad promiješati.
Sada na to dodati mahune i krumpir i Još temeljca sol i papar, dalje pokriveno pirjati dok sve ne omekša
Sada dodati rajčice, još pet minuta pirjati.
Umiješati krušne mrvice, ako je previše gusto dodati malo temeljca.
Maknuti sa vatre i umiješati koštice i sok od šipka i na kraju koriander