Sve sastojke izmiksajte mikserom do glatke smjese. Na zagrijanu i lagano nauljenu tavu izlijte vrlo tanak sloj smjese i ispecite palačinke.
Sve sastojke dobro izmiksajte dok ne dobijete homogenu, glatku smjesu.
Karamelizirajte šećer i glukozni sirup, a zatim dodajte slatko vrhnje i miješajte dok ne dobijete glatku karamelu. Polako ulijevajte sok od mandarina uz stalno miješanje.
Ispečene palačinke premažite džemom od marelice, ostavljajući 3–4 cm nenamazanog ruba, pa ih zamotajte kao burrito (počnite motati, zaustavite se kada je zamotana oko trećine, rubove preklopite prema unutra, a zatim dovršite rolanje tako da nadjev ne može iscuriti).
Zamotanu palačinku stavite u zamrzivač na 2–3 sata, dok se dovoljno ne stisne da se ne može odmotati.
Zamrznutu palačinku premažite smjesom za fritule u sloju od cca 5 mm, a zatim pržite u ulju na 160°C 8–9 minuta.
Pržene palačinke uvaljajte u mix (50:50) kristal šećera i šećera u prahu te dodajte cimet po želji. Poslužite dok su još tople i prelijte umakom od karamele/mandarine.