U posudu stavite krem sir, mora biti na sobnoj temperaturi.
Dodajte šećer u prahu i vanilin šećer pa dobro izmiksajte.
Bijelu čokoladu otopite na pari i dodajte u krem sir i ponovo izmiksajte.
Dobro ohlađeno vrhnje za šlag sa 36% m.m. izmiksajte u čvrst šlag (pazite da ne premiksate, dok postane čvrst prestanite miksati da se ne pretvori u maslac).
Spojite šlag i kremu od sira. Nemojte miksati, samo lagano promiješajte sa špatulom.
U posudu dimenzija 34 cm x 24 cm x 6 cm slažite red petit keksa koji ste kratko namočili u mlijeko. Kremu razdijelite na 4 jednaka dijela i stavite prvi dio na kekse i poravnajte.
Stavite opet red petit keksa namočenog u mlijeko. Nastavite tim redoslijedom dok ne potrošite kremu. Zadnji sloj neka bude krema.
Ostavite kolač u frižideru preko noći. Ukrasite ga po želji.