Talijanska povrtna juha

Vrijeme pripremePriprema
5min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
20min
Ukupno vrijemeUkupno
25min
KompliciranostTežina
Cijena
Talijanska povrtna juha by Shutterstock Shutterstock
Ova juha je brzo gotova, a jednako tako će vas brzinski i ugrijati i okrijepiti. Bit će vam potrebne svježe kobasice, grah ili slanutak te rajčice i tikvice i samo jedan lonac za pripremu.

Sastojci

Broj porcija
8
450 gsvježe kobasice, izmrvljene
1 glavicaluka, nasjeckana
400 mlvode
1 limenka graha ili slanutka (400 g)
1 limenka sjeckane rajčice (400 g)
2tikvice srednje veličine, narezane na kolutiće
½ žličicesušenog bosiljka
Naribani parmezan
500 mlgoveđeg temeljca

Priprema

1Pržite

U većoj posudi popržite luk i kobasicu. Pržite dok kobasica više ne bude ružičasta. Umiješajte vodu, grah/slanutak, rajčice, temeljac, tikvice i bosiljak.


2Krčkajte

Nakon što juha zakuha, smanjite vatru i krčkajte još 5 minuta dok tikvice ne omekšaju. Nadjenite parmezanom i poslužite.

Nutritivni podaci

(po porciji)

Vidi cijelu tablicu
Kalorije
173 kcal
Proteini
10 g
Masnoće
9 g
Ugljikohidrati
14 g
Vidi cijelu tablicu
Index Recepti logo
Index Recepti
Stvarni recepti koje možete napraviti kod kuće. Testirani. Bez pjenica i posteljica, obećajemo.