Zagrijte pećnicu na 230 stupnjeva, te papirom za pečenje obložite lim u kojem ćete peći pizzu.
U posudi srednje veličine sjedinite brašno, prašak za pecivo i sol i dobro izmiješajte.
Dodajte jogurt i dobro miješajte vilicom ili špatulom dok se sve ne sjedini. Tijesto će vam izgledati malo mrvičasto, ali neka vas to ne brine jer tako treba biti.
Lagano pobrašnite podlogu pa umijesite tijesto pa ga podijelite na dvije jednake loptice. Podlogu ponovno malo pobrašnite pa loptice ovalno razvaljajte i prebacite ih na lim za pečenje.
Nadjenite umakom od rajčice, mozzarellom i rajčicama, ali ostavite sredinu praznu za jaje. U sredinu tijesta razbijte jaje i završite slaninom.
Pecite 10 minuta dok tijesto ne dobije lijepu zlatnu boju, a jaje postane čvrsto. Začinite sa soli i paprom.
(po porciji)