U zdjelici istucite jaja i mlijeko sa soli i paprom po ukusu. Umutite povrće, češnjak i parmezan.
U velikoj neprijanjajućoj tavi (oko 20 cm) zagrijte maslinovo ulje na srednje jakoj vatri. Na tavu kapnite malo smjese s jajima kako biste provjerili je li se tava dovoljno zagrijala. Ako počne cvrčati, tava je spremna. Izlijte smjesu s jajima do zadnje kapi okrećući tavu kako bi se smjesa ravnomjerno rasporedila po cijeloj površini tave. Kako bi jaja prošla ispod, tijekom prvih nekoliko minuta lagano protresite posudu i lagano ju nagnite jednom rukom, istovremeno podižući rubove fritaje lopaticom u drugoj ruci. Kada se nekoliko slojeva ispeklo, smanjite vatru, poklopite i pecite 7 do 10 minuta dok se fritaja ne napuhne i bude gotovo čvrsta. S vremena na vrijeme maknite poklopac te drvenom ili silikonskom lopaticom odvojite omlet od dna tave kako se ne bi zalijepilo i zagorjelo.
Ako je fritaja i dalje vodenasta prebacite ju na tanjur ili, još bolje, u poklopac s drškom, okrenite tavu preko tanjura ili poklopca te držeći sve zajedno okrenite tanjur tako da omlet padne nazad u tavu na vodenastu stranu. Pecite još, ne duže od minute, zatim ju izvadite na pladanj. Pustite da se ohladi do sobne temperature ili ohladite skroz te poslužite. Izrežite fritaju na 4 kriške koje se mogu i spakirati te ponijeti gdje god da idete.
(po porciji)