Pomiješajte brašno i prašak za pecivo, pa u tome razmrvite hladni maslac. Kad dobijete rahlu smjesu, mrvičastu, dodajte ostale sastojke i zamijesite tijesto.
Umotajte ga u prozirnu foliju, stavite u hladnjak na 20 minuta i pustite da se odmori.
Pećnicu upalite na 180 stupnjeva, neka se grije dok vi oblikujete kiflice.
Pripremite i veliki lim za pečenje. Možete ga nauljiti, no bolje je da stavite list masnog papira, tako se kiflice sigurno neće zalijepiti.
Kuglu tijesta podijelite na manje komadiće, kuglice veličine kovanice od 2 kune, pa ih dlanovima oblikujte u valjak i savijte u kiflicu.
Pecite ih u zagrijanoj pećnici oko 12 minuta. Kad vidite da se počinje hvatati boja po rubovima, izvadite ih van kako se ne bi prepekle.
Kad se ohlade, uvaljajte ih u šećer u prahu. Čuvajte kiflice u zatvorenoj limenoj kutiji do tjedan dana.