Limun dobro operite, idealno bi bilo kada biste imali nešpricani. Naribajte koricu i iscijedite sok.
Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva, a bjelanjke odvojite od žumanjaka.
Bjelanjke istucite u snijeg i stavite sa strane, a maslac sa šećerom u glatku i pjenastu smjesu.
U maslac dodajte žumanjke, a zatim i sve ostale sastojke, zajedno s limunoim sokom i koricom, osim snijega od bjelanjaka.
Smjesu dobro izmiješajte električnim mikserom, pa ručno i laganim pokretima umiješajte snijeg od bjelanjaka.
Lim za pečenje lagano nauljite i posipajte brašnom, zatim u njega ulijte smjesu za biskvit.
Poravnajte i pecite u zagrijanoj pećnici oko 40 minuta. Prije vađenja kolača iz pećnice svakako čačkalicom probajte je li pečen.
Ako na čačkalici ima tijesta, treba mu još par minuta, a ako iz biskvita izađe čista, znači da je kolač gotov.