Pećnicu zagrijte na 220 stupnjeva, i to samo gornji grijač jer je cilj da vrh jela postane hrskav. Ako ne možete regulirati koji grijači rade, pomaknite rešetku na najvišu razinu u pećnici.
U veliki lonac stavite puno vode i posolite, u tom će se kuhati tjestenina. Pustite da zakuha, a za to vrijeme počnite pripremati beschamel.
Kad voda zakuha, stavite tjesteninu i kuhajte pola vremena od onog koje je napisano na pakiranju.
Zagrijte mlijeko koje će vam trebati za umak.
U loncu ili dubokoj tavi rastopite maslac i na to stavite brašno pa napravite zapršku. Podlijte mlijekom i dobro promiješajte pjenjačom kako ne bi nastale nikakve grudice.
Dodajte sir i miješajte dok se ne rastopi, umak će postati gladak. Posolite, popaprite i ubacite polukuhanu tjesteninu.
Prebacite sve u vatrostalnu posudu, pa posipajte parmezanom i krušnim mrvicama. Ako ih ne volite, preskočite ovaj korak. Stavite u pećnicu i pecite oko 15 minuta da se uhvati korica.