Posudu u kojoj ćete miksati bjelanjke dobro operite i premažite sokom limuna. Zagrijte pećnicu na 120 stupnjeva.
U posudu dodajte bjelanjke te ih miksajte mikserom dok se ne formira mekan snijeg.
Kada se počeo stvarati snijeg od bjelanjaka dodajte prstohvat soli te krenite postepeno dodavati šećer, žlicu po žlicu. Nakon svakog dodavanja miksajte dok se šećer ne rastvori.
Na kraju u smjesu umiješajte sok limuna te miksajte 5 minuta. Snijeg treba biti čvrst i sjajan bez ostalih komadića šećera.
Pripremite vrećicu za ukrašavanje sa željenim metalnim nastavkom. Papir za pečenje pričvrstite na lim za pečenje laganim nanošenjem smjese za puslice na četiri kuta.
Vrećicu napunite smjesom i istiskujte željene oblike puslica na lim. Pazite da ostavite dovoljno razmaka jer će narasti.
Stavite lim u pećnicu i pecite ih 40 do 50 minuta. Pečene puslice ostavite 15 minuta na limu te pažljivo skinite.