Zagrijte pećnicu na 165 stupnjeva. Lim dimenzija 35×25 cm obložite papirom za pečenje. U veću zdjelu ulijte bjelanjke i miksajte ih dok se ne formiraju u mekani snijeg, oko 3 minute. Postepeno dodajte šećer uz konstantno miksanje dok se ne formira čvrst snijeg.
Isključite mikser i dodajte suhe sastojke. Sjedinite špatulom i ulijte smjesu u pripremljeni lim. Poravnajte površinu špatulom.
Prebacite lim s biskvitom u pećnicu i pecite 25 minuta. Izvadite iz pećnice i ostavite da se ohladi.
U posudu otpornu na toplinu dodajte žumanjke i šećer te miksajte dok smjesa ne postane pjenasta, oko 5 minuta. Posudu prebacite na paru i kuhajte uz konstantno miksanje oko 15 minuta. Pri kraju kuhanja dodajte čokoladu, maslac i rum.
Vrućom kremom prelijte kolač i ostavite da se hladi na sobnoj temperaturi. Prebacite u hladnjak na minimalno 3 sata. Poslužite ukrašeno naribanom čokoladom ili slatkim vrhnjem.