Višnje dobro ocjedite. Lim za pečenje prekrijte papirom za pečenje. Zagrijete pećnicu na 200 stupnjeva.
Lisnato tijesto izrežite na 10 jednakih traka. Na svaku traku tijesta u jednom redu poslažite višnje pa spojite rubove tijesta kako bi dobili oblik rolice.
Rolice složite na lim za pečenje i stavite u zagrijanu pećnicu te pecite oko 15 minuta, odnosno dok rolice lijepo ne porumene. Izvadite rolice iz pećnice i ohladite.
Od ukupne količine mlijeka oduzmite 200 ml pa s njime izmiješajte prah za puding, šećer i žumanjke. Zakuhajte ostatak mlijeka te ulijte smjesu sa žumanjcima. Kuhajte na laganoj vatri oko 5 minuta uz konstantno miješanje. Skuhanu kremu maknite s vatre, prebacite u zdjelu, pokrijte plastičnom folijom i ostavite da se potpuno ohladi. Kremu potpuno ohladite pa dodajte maslac sobne temperature i sve dobro izmiksajte.
U drugoj zdjeli izmiksajte maslac te ga dodajte u ohlađenu kremu. sve zajedno miksajte još 1 minutu.
Na pladanj po dužini nanesite malo kreme, na nju složite 4 rolice s višnjama te ih premažite kremom. Na sloj kreme složite sljedeće 3 rolice, premažite kremom, potom 2 rolice, nanesite kremu i na kraju stavite zadnju rolicu i premažite kremom. Ostatkom kreme zagladite bočne stranice. Dobit ćete duguljasti kolač piramidalnog oblika.
Istucite slatko vrhnje u kremasti šlag pa njime premažite čitav kolač. Na kraju posipajte naribanom čokoladom. Dobro ohladite i poslužite narezano na deblje kriške.