Izmiksajte žumanjke sa šećerom pa dodajte snijeg od bjelanjaka koji ste izmiksali u drugoj posudi. Potom dodajte brašno te na kraju sok i koricu limuna.
Ulijte smjesu u papirom za pečenje obložen kalup za tortu i pecite na 180 stupnjeva 20 do 30 minuta.
Čačkalicom provjerite je li biskvit pečen. Izvadite iz kalupa i ostavite neka se hladi.
Izmiksajte jaja sa šećerom pa dodajte maslac narezan na kockice, koricu i sok limuna, dodajte kukuruzni škrob i uz stalno miješanje lagano zakuhajte da se zgusne.
Ubacite i polovicu cvjetića lavande dok je još vruće i pustite da se malo ohladi.
Otopite bijelu čokoladu na pari i kada se malo ohladi, ubacite u tučeno slatko vrhnje s drugim dijelom cvjetića lavande.
Ohlađen biskvit premažite lemon curdom pa na njega namažite tanak sloj meda.
Prelijte sve kremom od bijele čokolade i dobro ohladite u hladnjaku. Po želji kolač ukrasite limunom i lavandom.