Jabuke ogulite i izrežite na kockice.
Zatim ih u loncu pirjajte sa šećerom i vanilin šećerom.
Puding od vanilije pomiješajte s vodom
Kada jabuke malo omekšaju, u lonac dodajte puding pa sve zajedno još malo kuhajte.
Nakon što je gotovo, dobivenu smjesu ohladite na sobnoj temperaturi.
Svaki list lisnatog tijesta izrežite na kocke približne veličine 5 cm.
Rubove svake kocke premažite jajem pa stavite nadjev na sredinu.
S donje strane premotajte tijesto (oko 1 cm) pa i taj rub premažite jajetom kako bi se bolje zaljepilo.
Zatim gornji dio tijesta malo zarežite i preklopite preko jabuka i donjeg dijela tijesta.
Krajeve spojite vilicom kako nadjev ne bi curio prilikom pečenja
Na kraju tijesto premažite razmućenim jajetom, pospite cimetom i smeđim šećerom.
Pecite na 200 stupnjeva oko 25 min.
Poslužite posuto šećerom u prahu.