Pašteta od ostataka pečene purice

Vrijeme pripremePriprema
20min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
0h
Ukupno vrijemeUkupno
20min
KompliciranostTežina
Cijena
Pašteta od ostataka pečene purice by Shutterstock Shutterstock

Brza pašteta od ostataka pečenog mesa.

Sastojci

Broj porcija
4
300 gmesa pečene purice
2 žlicesenfa
2 žlicemasnog kiselog vrhnja ili milerama
2 žlicemajoneze
2 žlicemaslaca
1 žličicajabučnog octa
1 režanjčešnjaka
sol, papar

Priprema

1 Izblendajte

Meso pečene purice natrgajte ili nasjeckajte na manje komade.


Sve sastojke stavite u dublju posudu pa usitnite štapnim mikserom.


2 Ohladite

Stavite u posudu s poklopcem pa ohladite. Poslužite s tostiranim kruhom.

Ana Korenic

Ključne riječi