Sirutku zagrijte da bude topla, pa pola prelijte preko razmrvljenog kvasca pomiješanog sa šećerom. Ostavite desetak minuta da se digne.
Brašno i sol promiješajte drvenom kuhačom, dodajte ostale sastojke i zamijesite tijesto.
Najbolje je da krenete raditi tijesto u posudi, pa ga prebacite na pobrašnjenu površinu kad se počne raditi kugla. Mijesite dok ne dobijete glatko tijesto.
Ostavite ga pokriveno čistom kuhinjskom krpom da se diže oko pola sata do 45 minuta.
Kad se digne, razdijelite ga u puno komada nejednakih veličine koje ćete oblikovati u loptice.
Loptice stavite u nauljen lim za pečenje, ovdje je kao kalup poslužio lim za pečenje pizze.
Nemojte ih staviti preblizu jer će još narasti. Svaku lopticu premažite žumanjkom koji ste pomiješali s mlijekom i posipajte sezamom. Pustite da se dižu oko pola sata.
Upalite pećnicu da se zagrije na 220 stupnjeva, taman dok se loptice dižu.
Pecite oko pola sata. Dobit će zlatnožutu boju.