Mascarpone izmiksajte s kokosom i šećerom. Posebno izmiksajte slatko vrhnje u šlag pa spojite te dvije smjese gumenom lopaticom.
Miješajte u jednom smjeru dok krema ne postane glatka kako biste izbjegli da "padne", odnosno da ne izbijete zrak.
Stavite je u hladnjak dok radite biskvit.
Odvojite bjelanjke od žumanjaka i od njih napravite snijeg.
Miksajte žumanjke sa šećerom u prahu i vanilin šećerom, kad se smjesa zapjeni i posvijetli dodajte prosijano glatko brašno.
Izmiksajte da nestanu grudice pa umiješajte snijeg od bjelanjaka gumenom lopaticom. Lagano da smjesa ne "padne".
Pećnicu zagrijte na 200 stupnjeva.
Veliki lim za pečenje obložite masnim papirom pa po njemu ravnomjerno rasporedite smjesu za biskvit.
Pecite u zagrijanoj pećnici oko 10 minuta.
Pečeni biskvit stavite na čistu kuhinjsku krpu (s gornje strane) pa maknite masni papir. Zarolajte dok je biskvit još topao.
Kad se prohladi ga odrolajte.
Premažite pripremljenom kremom od kokosa koja se hladila. Zarolajte.
Roladu stavite u hladnjak par sati ili preko noći. Režite na šnite.