Priprema
U mali lončić stavite vodu i šećer i kuhajte dok ne zakipi. Maknite s izvora topline pa umiješajte kokos.
Maslas i šećer u prahu izmiksajte, pa dodajte gornjoj smjesi.
Izmiješajte da se smjese sjedine.
Ostavite sa strane da se ohladi.
Kekse sameljite u multipraktiku.
Dodajte im šećer i kakao i dobro izmiješajte.
Zatim dodajte kavu, rum i otopljenu čokoladu pa zamijesite tijesto.
Ja prvo pomoću kuhače sve izmiješam, pa na kraju završim mijeseći rukom.
Tijesto prebacite na prozirnu foliju, ravnomjerno ga razvaljajte, pa premažite nadjevom.
Nemojte nadjev mazat skroz do ruba.
Zamotajte roladu, omotajte je prozirnom folijom pa ostavite na pola sata u hladnjaku da se stegne.
Ohlađenu roladu izvadite iz folije, ostavite desetak minuta na sobnoj temperaturi pa uvaljajte u kokos.
Od navedene smjese možete napraviti jednu veću roladu, ili dvije manje.