Natopite grožđice u 4 žlice ruma najmanje jedan sat prije pripreme.
Zagrijte pećnicu na 175 stupnjeva i lagano namastite kalup za torte promjera 23 cm.
U zdjeli pomiješajte maslac i šećer tako da dobijete glatku smjesu.
Umiješajte jaje pa dodajte prašak za pecivo i brašno. Zamijesite tijesto.
Utisnite tijesto u dno i duž stijenki kalupa za torte.
Pomiješajte svježi sir, ulje, šećer, vanilin šećer i smjesu za puding u velikoj zdjeli tako da dobijete glatku smjesu. Dodajte natopljene grožđice i malo promiješajte kako bi se raspodjelile po smjesi.
Dodajte žumanjke, jaje, mlijeko i limunov sok i umutite smjesu tako da postane glatka.
Ulijte smjesu u pripremljeni kalup.
Pecite u zagrijanoj pećnici dok se nadjev ne prestane micati kada protresete posudu, oko 1 sat.